Kycklingpita
Idag kände jag för att göra något snabbt, enkelt och gott så efter en snabb titt i kyl/frys så blev det kyckling i pitabröd med hemmagjord coleslaw.

Större bild
Ingredienser:
Kyckling
Färska champinjoner
Jalapenos på burk
Sweet baby Ray's buffalo wing sauce
Kvibille cheddar
Sallad (eget val, jag använde mache)
Pitabröd
Dressing (eget val, jag gjorde en sweet chili-dressing)
Tillvägagång:
Ställ ugnen på 200 grader.
Skär kyckling och champinjoner i mindre bitar.
Blanda kyckling, champinjoner och jalapenos i en skål.
Häll i en skvätt buffalo wing-sås och blanda om.
Hetta upp lite matolja i en panna på medelhög värme.
Stek kycklingblandningen tills att kycklingen är genomstekt.
Värm pitabröden i ugnen en liten stund.
Skär upp pitabröden och lägg osten i botten, sen sallad, dressing och kycklingblandningen.
Servera med valfritt tillbehör, exempelvis coleslaw.
Senare blir det att göra något av dessa


Större bild
Ingredienser:
Kyckling
Färska champinjoner
Jalapenos på burk
Sweet baby Ray's buffalo wing sauce
Kvibille cheddar
Sallad (eget val, jag använde mache)
Pitabröd
Dressing (eget val, jag gjorde en sweet chili-dressing)
Tillvägagång:
Ställ ugnen på 200 grader.
Skär kyckling och champinjoner i mindre bitar.
Blanda kyckling, champinjoner och jalapenos i en skål.
Häll i en skvätt buffalo wing-sås och blanda om.
Hetta upp lite matolja i en panna på medelhög värme.
Stek kycklingblandningen tills att kycklingen är genomstekt.
Värm pitabröden i ugnen en liten stund.
Skär upp pitabröden och lägg osten i botten, sen sallad, dressing och kycklingblandningen.
Servera med valfritt tillbehör, exempelvis coleslaw.
Senare blir det att göra något av dessa

Kommentarer
Postat av: detvetdu
skulle du kunna visa hur du gör din coleslaw :)
Trackback